Sztori
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Sztori


Így kezdődött


Brigittával 2014 decemberében találkoztam. Panaszkodott, hogy gyengélkedik és évek óta csak rosszabodik az állapota. Többféle diagnózissal, átfogó kezeléseket kapott és bár voltak rövidebb időszakai, amikor kissé jobban érezte magát, újra és újra visszatértek erősődő rosszullétei. Soha nem adta fel, bízott és küzdött, munkahelyéről is csak gyógykezelései idején hiányzott.

Amikor életmódjáról, étkezéséről, mozgásprogramjáról kérdeztem, egy különleges nevű természetes hatóanyagról kezdett mesélni. Elmondta, hogy ezt használja most éppen, mert erről hallotta, hogy segít az ő állapotán. Majd sorolta és csak sorolta megállás nélkül, az ezerféle növényi szert, teát, kivonatot, és eszébe jutott még számtalan fogyókúra, megvonó diéta, táplálékkiegészítő és sok-sok egyéb ötlet és baráti jó-tanács, melyeket az évek során ő mind-mind kipróbált. Sorra vette a belső szerveket, melyekre jól hatnak ezek a csodaszerek, és a közvetlen hatásaikat is nyomatékosította. Társalgásunk során ő maga is elcsodálkozott, hogy mennyi mindennel kísérletezett már és mégsem következett be minőségi változás az állapotában.

Ekkor döntöttük el, hogy életmódrészen együtt fogunk dolgozni, szakszerű és hosszútávú egyéni programban gondolkodva. Személyre szabott étrend, tápanyagpótlással, sok-sok tudatosítás, speciális mozgásprogram mozgásterapeutával, és pszichoterápia is része volt a programnak. Kezeléseit értelemszerűen folytatta, szakorvosaival rendszeresen konzultál továbbra is.

Brigitta ma már remekül érzi magát, és bár nehezebben indult el az új úton, állhatatosan, rendületlenül követi a tervet. Megértette, hogy szervezete egy csodálatos és bonyolult rendszer, és hogy az okos életmódváltás, az új szemlélet a kulcs a jó közérzetéhez. Sőt mi több, néhány barátnőjét is meggyőzte a jó példa követéséről! Közösen mozognak, főznek, megosztják egymással az újdonságokat és fejlődnek egy minőségibb életért!Magamról
 

 

Nagy Andrea a nevem. A közösen megálmodott FeelGoodSmart elképzelést én ültetem gyakorlatba.

Én sem voltam mindig makkegészséges, és Brigittához hasonlóan végigjártam az életmódváltás minden lépcsőfokát.

Ma már táplálkozástudományi szakértő, hormonrendszert stimuláló speciális mozgástechnika, AVIVA Módszer oktató vagyok és további magas színvonalú és független professzionális szolgáltatásokra is specializálódtam, többféle fitnesz-mozgásterápiás irányban is. Komplexen foglalkozok olyan mozgásrendszerekkel, melyek a szétnyílt hasizom és a járulékos izomzat regenerálását, a gerinc fitneszterápiáját, az optimális mozgásmodell visszállítását biztosítják és fascia-barát technikákra is szakosodtam. Ugyanakkor, folytatom tanulmányaimat a táplálkozás szakterületén is, de a nők és férfiak természetes hormonális egyensúlyozásának kérdéskörében is egyre inkább elmélyülök. 

Szívügyem az egészségvonal, de képzettségem és tapasztalataim ennél sokkal szerteágazóbbak. Pályám kezdetén pszichopedagógia szakiránnyal foglalkoztam, majd lehetőségem nyílt kipróbálni magam egy nagy cégnél HR munkatárs minőségben. Humánerőforrás menedzserként majd cégvezetőként, minden ágát-bogát megtapasztaltam ennek az érdekes területnek. Mivel az online kommunikáció már ekkor is kiemelten szerepelt a munkámban, később egy otthonról végezhető online vezetői, menedzsment koordinálást vállaltam el, melyet évekig végeztem. Sok-sok munka, mélyreható, átfogó tapasztalat és siker övezte ezt az időszakot, de sajnos a túlzásba vitt ülő-, és mozgásszegény életmódnak az egészségem látta kárát. Főként, hogy kisgyerekkoromtól kezdve, korábbi életemet végig kísérte az aktív sportolás, annak minden formája, mint a csapatsportok, teremsportok, jazz balett, fitnesz irányok, és a tánc is. A mozgás és a tánc mindig életem fontos részei voltak.

Az életmódváltás, a régi gyökerek megtalálása alapvető lett tehát. Így kerültem kapcsolatba az életmódváltás fenti egészségirányaival. A napi programszerű professzionális mozgás, az egyénre szabott étrend- és az életmódreform idővel olyan lendületet, minőségi javulást, pozitív változásokat hoztak az életemben, hogy egyértelművé vált számomra, ezt mindenképp meg kell osztanom környezetemmel, hölgy- és férfitársaimmal.

Közreműködésemmel sokan érnek el szép egészség-eredményeket, nap mint nap. Az életmódváltó komplex megközelítés, a professzionális étrendi és mozgásprogramjaim sok ügyfelem számára hoztak már számos esetben fordulatos eredményeket. Az emberi test és psziché csodásan működik, ha megfelelően támogatjuk.

Mivel számomra mások hozzásegítése az egészségesebb élethez, a jobb közérzethez erős motivációt jelentenek, így a megvalósított sikerek folyamatosan inspirálnak. Arra ösztönöznek, hogy munkánkat a legmagasabb szintű szakértelemmel végezzük, hogy cselekedjünk, újabb és újabb eredmények elérésére törekedjünk, úgy, hogy közben egyre jobban érezzük magunkat. Ezen értékek odaadó híve vagyok.

A kevesebb mint 3 év alatti szakértői ténykedésem során megfogant, vagy legtöbb esetben már megszületett, most már 29 AVIVA babát, legszebb szakmai sikereim között említem.

Szolgáltatásaim online is elérhetőek. Igénybevételükhöz csupán minimális technikai feltételek szükségesek: Skype vagy Wiber illetve Facetime vagy egyéb Internetalapú telefonhálózat, webkamera.
                                                                                                                                                                                              
Érezd jól magad te is okosan! Ne vesztegesd az értékes idődet, kezdd el!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok