Smart kliensek küldték
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Smart kliensek küldték


„Viszonylag későn ismertem meg a férjem, 35 múltam, mikor összeköltöztünk. Én világéletemben azt gondoltam, nekem nehezen megy majd a teherbeesés, így én voltam a legjobban meglepődve, hogy egy hónap után már várandós is voltam a lányunkkal. Nagyon szerencsésnek éreztem magam.
2 és fél éves volt a lányunk, amikor úgy gondoltam, jöhetne a második gyerek. Most lassabban, fél év után fogant meg a baba, de sajnos 9 hét után el is ment. Újabb egy év kellett egy következő terhességig, annak is vetélés lett a vége. Ekkor már majdnem 40 éves voltam, félig le is mondtam már arról, hogy testvére lehessen a lányunknak. Viszont aggasztott, hogy valami nincs rendben a szervezetemben: a kétszeri veszítés mellett nagyon fáradékony voltam, szédültem, fájtak a melleim.
Elmentem az AVIVA alapozótréningre, hogy rendbe rakjam a hibákat. Folyamatosan végeztem heti kétszer a gyakorlatokat és közben, a lelkem mélyén meg voltam győződve, hogy a kezdéshez képest három hónap múlva összejön a baba. És így is lett! Júliusban megszületett a kisfiunk, tökéletesen egészségesen. Meg vagyok győződve, hogy a torna nélkül ez nem lett volna lehetséges. Köszi Andi! Köszi AVIVA!”

(Egy boldog anyuka levele, 2018 októberében)„Kedves hölgytársaim!
„Két miómával kezdtem el az életmódváltást és a tornát több, mint egy éve. Egy nagyobb és egy kisebb méhfibrómám is volt, a nagyobb már-már határesetnek minősült orvosilag. Mára már nyoma sincs egyiknek sem, egyszerűen eltűntek, felszívódtak. A legutóbbi nőgyógyászati kontrollvizsgálaton állapították ezt meg, a méhem pedig szép tiszta. Amíg rendszeresen tornáztam, az áll alatti pattanásaim is megcsendesültek. Sajnos egy ideig kihagytam a tornát, de alig vártam már, hogy újra kezdhessem és hogy nektek is beszámoljak a meglepő eredményeimről! Most már újra tornázok, azért, hogy egészséges maradjak és boldog vagyok, hogy sikerült elérni a célom!”

(Mari visszajelzése, 2018 októberében)„Kedves hölgytársaim!
Erikának hívnak és elsősorban azokhoz a hölgyekhez szeretnék szólni, akik miómával küzdenek.
Két évvel ezelőtt, 2016-ban, egy nőgyógyászati vizsgálaton derült fény arra, hogy miómám van. Nagyon megdöbbentem. Félévente ellenőrzésre kell járnom és eddig minden vizsgálat alkalmával azt állapították meg, hogy a miómák egyre csak nőttek.
Elhatároztam, hogy tennem kell valamit! Az Interneten keresgélve találtam rá az AVIVA tornára és Andreára, a módszer sepsiszentgyörgyi oktatójára és 2018 januárjától rendszeresen tornázok. Nagyon szeretem a gyakorlóórákat! 
2017 novemberében 28*20 mm és 41*41 mm volt a miómák mérete, ekkor még nem tornáztam. A legutóbbi kontrollom pedig 2018 júniusában volt, mikor is a nőgyógyász doktor úr csak ennyit mondott: «Hát ezek nem nőttek, sőt mindkettőnek csökkent a mérete!», majd megállapította, hogy 23*20 mm-re, valamint 37*34 mm-re csökkent a miómáim mérete. 
Nagyon boldog lettem ettől a hírtől és szerencsésnek érzem magam, hogy Sepsiszentgyörgyön is avivázhatunk! Minden hozzám hasonló gonddal küzdő nőnek csak azt tudom ajánlani, hogy próbálja ki ezt a nagyon hasznos mozgásformát és tartson ki, tornázzon rendszeresen!
Jó egészséget és minden jót kívánok mindenkinek!”

(Erika osztotta meg sikerélményét, 2018 júniusában)Gólyahír!
Megszületett Eszter Zsolna 3510 grammal, 51 centiméterrel, barna hajjal!

(O. SMS üzenete, 2018 március 15-én)„A kislányunk érkezéséről és nemcsak!
Hosszú évek során rengeteg nőgyógyászati panasszal küzdöttem. A szakorvosok a méhszájsebemre, a két hétig tartó menstruációs ciklusomra, a PCOS-emre is azt mondták, hogyha kell majd kezelik hormonálisan. A tavaly nyáron viszont az interneten keresgélve rátaláltam az avivára, gyorsan utána néztem és reménykedtem hogy akár Brassóban is, de fogok tudni járni. Közben felvettem a kapcsolatot Andreával, aki a tavaly szeptemberben tartott bevezető képzéssel megnyugtatott. A képzés után elkezdtem rendszeresen járni a begyakorlóórákra. Közben Andrea tanácsait megfogadtam, úgy az étkezéssel kapcsolatban mint az életvitellel. Januárban kiderült, hogy babát várok, egy kislányt. Sikeresen kihordtam őt, mindeközben a kismamatornát is elkezdtem és végeztem. Természetesen szültem, nagyon hamar meglett a baba, nagyon jó formában voltam végig a várandósság időszaka alatt. Az eredmény egy gyönyörű, pihepuha bőrű kislány, akit a teljes család a tenyerén hordoz már. Köszönettel tartozom Andreának a kitartásáért, a sok jó tanácsért és a bíztatásáért!”

(Hanga 2017 szeptemberében született meg! Anyukája előzőleg rendszeresen, kitartóan tornázott. Ő küldte el történetüket 2017 októberében)„57 éves vagyok, 4 és fél éve Avivázom. Arra gondoltam, hogy ebben a korban kezd fenyegetni a csontritkulás, valamit tenni kell ennek megelőzése érdekében. Ez a hormontorna segít ösztrogént termelni, így védettséget ad a csontállománynak, ami nagyon fontos a változókorban. Nagyon okosan döntöttem, hogy ezt a sportot választottam. Nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával, életkedvvel, kiegyensúlyozottabb vagyok és strapabíróbb. Megerősödtek a hátizmaim és a kattogó, könnyen mozgó térdeim, jobb az egyensúlyom. Múlt héten voltam csontsűrűségmérésen, kíváncsi voltam mit mondanak. Az eredmény jó lett és a Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház szakembere, aki Háromszéken önkénteskedett, megkérdezte mit sportolok. Azt mondta jó mozgásformát választottam, ő is elvégezte a tanfolyamot és ismeri a torna jótékony hatásait. Én minden nőtársamnak ajánlom 18-80 év között, mert aki nekikezd, azonnal fogja érezni jótékony hatását.”

(V.B.M., egy több éve rendületlenül tornázótársunk eredménye, 2017 júniusában)„Szász Lenkének hívnak, 56 éves vagyok. Hét évesen szörnyű kiütéseim lettek. Szüleim kétségbe esve vittek orvostól orvosig, kb. egy évbe telt, amíg a tudomány akkori állásával Kolozsváron pszoriázist diagnosztizáltak. A betegség megnehezítette gyermekéveimet, kamaszkoromat, fiatalságomat, aztán 38 éves koromban tüneteim megszűntek.
2013-ban egy csuklóficam után arra ébredtem, hogy nem is tudom, melyik kezem fáj jobban. A laboreredményeim magas reumafaktort mutattak, amivel azonnal a bőrgyógyászomnál jelentkeztem, mert biztos voltam benne, hogy a pszoriáziszom szövődménye. Ő reumatológushoz küldött, aki közölte, hogy citosztatikumokkal nagyon jó eredményeket lehet elérni, de ha tudok élni a fájdalommal, akkor még várhatunk. Hát megtanultam élni a fájdalommal.
2015 júniusában a nyakam kezdett el hirtelen fájni (persze fájdogált máskor is) annyira, hogy aludni csöppet sem tudtam. A fizioterápiás szakorvos laborba küldött, majd újra reumatológushoz. Ekkora már 12-szer volt nagyobb a reumafaktor a szervezetemben a megengedettnél, sőt a májenzimek is jócskán megemelkedtek. Ekkor kerestem meg Andit, akiről csupán annyit tudtam, hogy étrendi specialista.
2016 júliusában találkoztunk és akkor dolgozta ki a személyre szabott étkezési programomat is. Ahogy megkaptam, már másnaptól életbe léptettem az összes táplálkozási- és életmódtanácsát. Naponta főzök magamnak, dobozkákban viszem munkába három étkezéshez a kajámat. És nagyon megszerettem a főzést! Naponta alkotok, hogy az ismert receptek számomra is fogyaszthatók legyenek. Rengeteg finomságot eszem!
Fél év alatt nyolc kilót fogytam (mind lement, amit a menopauzával felszedtem), és a mutatóim nagyot változtak, 30%-kal esett a reumafaktor, a májfunkcióim teljesen helyreálltak. Közérzetem sokat javult, bár voltak még nehéz periódusaim.
Azóta másfél év telt el. Az Andrea által javasolt diétán élek, sportolok, ahogyan javasolta. Egyre ritkábban vannak rossz napjaim, az őszt szinte gond nélkül vészeltem át. A legjobb döntést hoztam, amikor Andihoz fordultam. Nem győzöm köszönni neki a segítségét!”

(elmesélte Lenke, 2017 januárjában)„Eszter és Gábor a nevünk, brassói lakosok vagyunk és május végén kezdtünk el Avivázni.
Kisbabát szerettünk volna, három és fél éve próbálkoztunk és már túl voltunk számtalan orvosi vizsgálaton, és két sikertelen inszemináción, holott a vizsgálatok alapján mindkettőnknél mindent rendben találtak.
Úgy döntöttünk, hogy a következő inszeminációra valamilyen más módszerrel is próbálkozunk. A döntésünk az Avivára esett, pedig még ekkor szinte semmit nem tudtunk a módszerről és a rengeteg sikertörténetről, egy ismerősünk említette meg, de akkor még nem is vettünk tudomást róla, csak a második sikertelen inszemináció után kezdtünk el gondolkodni ezen a lehetőségen és talán a tudatalattink vezetett erre az útra.
Elkezdtük a tornát mindketten, én hetente kétszer, a férjem hetente egyszer. Remekül éreztük magunkat és élvezettel jártunk a gyakorlóórákra. Időközben az étrendünket is beállítottuk és próbáltunk mindenre maximálisan odafigyelni, hiszen készültünk a harmadik inszeminációra.
De erre nem került sor, mert hála Istennek és a tornának most már a természetes úton megfogant kisbabánkat hordhatom a szívem alatt.
Kimondhatatlanul hálásak vagyunk a tornáért és minden meddőséggel küzdő párnak ajánljuk, hiszen mindent meg kell próbálni és minden apró reménybe bele kell kapaszkodni és hinni kell, hogy sikerülni fog. Mi első perctől hittünk ebben a módszerben és még ma is felfoghatatlan számunkra, hogy négy hónap után pozitív eredménnyel zártuk be az Avivázás eme fejezetét.
Köszönjük Aviva, köszönjük Andrea.”

(elmesélte Eszter és Gábor, 2016 októberében)„Idén januártól 7 kilogrammot fogytam!”

(I.GY. visszajelzése , 2016 júliusában)„Egy örömhírt szeretnék megosztani veled is most már: vágyunk teljesült, kisbabát várunk. Én az AVIVA-nak tulajdonítom mindezt, ugyanis két hétig a tanfolyam után rendszeresen tornáztam. Szerintem petesejteket produkáltam és hát menstruáció helyett baba lett belőle. Aminek kimondhatatlanul örülünk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy így alakult és pont akkor, mikor a legkevésbé vártuk. És arról még nem is beszéltem neked, hogy az ultrahangon a policisztás petefészkeim tiszták voltak, mint a víz. Erre soha nem számítottam volna, hiszen azt mondták nekem, hogy nem lehet kitisztítani a petefészkeimet. De lehet, íme! Köszönöm, hogy megtanítottad az AVIVA módszert! Nagyon sok mindent kipróbáltam már évek alatt eredménytelenül, azt mondtam, hogy most már kipróbálom a tornát is. És nem bántam meg. Köszönöm még egyszer! Remélem, hogy másoknak is sikerül, bízni kell és kitartónak lenni!”

(elmesélte Erika, 2015 szeptemberében)„Szia! Megjöttek a pajzsmirigy eredményeim. Örülök, mert gyulladás már nincsen, a TSH-m pedig egyre kisebb gyógyszeradag-emelés nélkül is (volt 2,77, 2,67, 2,54, most 2,38).”

(V.Z. visszajelzése , 2016 májusában)„Szia Andi, Örömmel tudatom hogy tegnap reggel császármetszéssel megszületett a kis Hercegnőnk, Debóra. 3400 gramm, 49 centiméter. Felfoghatatlan még mindig! Köszönöm AVIVA!”

(Erika örömlevele, 2016 márciusában)„Rendszerességet sikerült beiktatnom az eddigi szétszórt életmódomba. Figyelek arra, hogy mit, mennyit és hogyan eszem, iszom. Ez már önmagában csodálatos eredmény lenne, de még extraként sikerült súlycsökkenést is tapasztalnom. A vas és D vitaminszintem helyreállt, ez az extra extrája. Köszönöm.”

(névtelen visszajelzés, az éves feedback-kérdőív válaszaiból, 2016)„Miután elkészült az általános étrendem, igényeltem havi mintaétrend tervet is. Nagyon részleteset kértem, az egyéni támogató étkezésen alapuló, számolt kalóriákkal, menyiségekkel, zsír-szénhidrát-fehérje arányokkal és kiegészítő tervekkel. Ennek segítégével tudtam elérni, hogy most már kiegyensúlyozottan és helyesen étkezek. Csak az első két hónapban kellett jobban odafigyelnem, megtanulnom olyan dolgokat, melyeket addig nem tudtam. A harmadik hónaptól már rutinosabban ment, most már olyan mintha ez lenne a normális, nem kerül sokkal nagyobb erőfeszítésembe, mint előtte.”

(T.G. visszajelzése, 2016 februárjában)„Több mint egy évig nem volt menstruációm, pedig 34 éves vagyok még csak. Négy hónapja gyakorlom rendszeresen az AVIVA tornát, és most már a második menstruációmat is meghoztam. Folytatom mindenképp!”

(M.I. visszajelzése, 2015 novemberében)„Megszeretném osztani veletek ezt az újdonságot, hogy az AVIVA tornának köszönhetően teljesen megszűntek a menstruációs görcseim, pedig még csak három hete gyakorlom. Tényleg működik! Hogyha a várt menstruáció előtti napokon, pluszba még bevezetjük az ajánlott gyakorlatokat, a siker garantált!”

(K. osztotta meg velünk tapasztalatát, 2015 szeptemberében)„Édesapám rendszeresen végzi a személyre szabott gátizomtornát. Célja az volt, hogy vizeletvesztését megszüntesse. Prosztataeltávolítás során ugyanis mechanikusan sérültek a szövetei, melyek eléggé súlyos inkontinenciás állapothoz vezettek. Mivel ő vidéken él, és folyamatos fizikai munkát végez, egyik fő motivációja az volt, hogy újra tudjon emelni, nehezebb tárgyakat hozni-vinni, anélkül, hogy inkontinenciát korrigáló segédeszközökre lenne szüksége. Szerette volna nagymértékben visszaállítani a gátizmok erősségét, megszüntetni az akaratlan vizeletvesztést. A három hónapos alapprogram gyakorlása után, az eredmény a következő: mára olyan szinten javult az állapota, hogy a megszokott fizikai munkát már úgy tudja elvégezni, mint a műtét előtt, és bár reggel bekerül az inkontinencia-betét, este ez még mindig száraz! A fenntartó részt is ugyanilyen céltudattal és kitartással, rendszerességgel gyakorolja.”

(B.P. lánya továbbította édesapja eredményét, 2015 novemberében)„3 cm-es mióma, vagy ahogy az orvos mondta fibróma volt a méhemben, gyógyszeres kezelést is kaptam. Körülbelül két éve kezdtem el gyakorolni az AVIVA-t többek között azért is, hogy eltornázzam ezt. Életmódot is váltottam, az étrendemet teljesen megreformáltam. Bár az első időszakban még növekedett is ez a jóindulatú burjánzás, a második év végére 1 cm alá csökkent a mérete, a nőgyógyász-szakorvos szerint nem okoz már semmiféle problémát. Folytatom a tornát, kitartóan, rendszeresen, és az új étrendemet is követem. Jó légzést, helyes testtartást folyamatosan gyakorolom. Próbálom kerülni, vagy legalább is csökkenteni a vegyi anyagokkal való érintkezést, az organikus, kíméletes, környezetbarát termékeket részesítem előnybe.”

(elmesélte N.A., 2015 áprilisában)„Az első torna ahová lelkesen készülök, nem akarom abbahagyni. Első perctől jól érzem magam utána, megkönnyítette a mindennapi mozgásom, bátrabban járok, eséskor megvédett. Izzadni tudok közben, ami még a szaunában is gond volt előtte. Visszahozta a hevüléseimet és az éjszakai félelmeimet egy időre, gondolom, ez azt jelenti, hogy aktiválta a hormonjaimat. Mind kisebb és kisebb párnát tűrök meg a fejem alatt. Érzem, hogy jó a hátamnak, erősödtek a hátizmaim. Többet alszom háton, mint azelőtt. Munkában a széken, kívánom, hogy egyenes háttal üljek. A kattogó, könnyen mozgó térdeim megerősödtek, de a recsegés maradt. Jobb az egyensúlyom, nem félek annyira az eséstől. A masszőr megjegyezte jobb az izomtónusom. Segítette a bélmozgásom és a széklet gyakoriságát. Ha tele hassal megyek tornázni, könnyűnek érzem magam utána. Segít a vizelettartásban. Fiatalabbnak érzem magam és jobb a kedvem. Kiegyensúlyozottabb vagyok és strapabíróbb. A környezetem lát rajtam pozitív változást. Az AVIVA sikerélményt ad!”

(B.M. visszajelzése, 2015 decemberében)„A menopauzás tüneteim rengeteget javultak. Megszüntek a hőhullámaim, elmúlt az éjszakai izzadásom, és a migrénes fejfájásom is egyre ritkábban jelentkezik. A hátfájásom sem annyira erős, mint volt.”

(E. visszajelzése 2015 áprilisában)„Ha a mai napig nem is sikerült elérnem célomat 100%-ban, de úgy gondolom, hogy mindenképp közelebb kerültem hozzá, és ezt az Avivának és Neked köszönhetem. Szépek a hormoneredményeim, aminek nagyon örülök, mert sokat bosszantott. Normalizálódott a ciklusom is, lerövidült. Hálás vagyok azért is, hogy külön odafigyelsz rám és azokra a dolgokra koncentrálunk az órákon, ami igazán számít, néha külön feladatokat kapok. Én meg vagyok győződve, hogy a tornával sikerül majd megnyitni az elzáródott petevezetékemet is. A gyakorlóórákra szívesen járok, mindig várom a következő alkalmat, úgy érzem, hogy jó kis közösség alakult ki, jó hangulatúak az órák, sokszor jól esik kikapcsolódni a 8 óra munka után. Ezúton is szeretnék megköszönni mindent, amit tőled és az Avivától kaptam.”

 (névtelen visszajelzés, az éves feedback-kérdőív válaszaiból, 2016)„Az egyéni étrend- és életmódprogram szerintem nagyon jó, alapos, mindenre kitér. Tapasztalat: jó irányba "tereli" a szervezetet, sok figyelmet igényel, rendszerességet.”

(névtelen visszajelzés, az éves feedback-kérdőív válaszaiból, 2016)„Mindenféle fogyókúrát és diétát kipróbáltam előzőleg, ezzel tönkre is tettem, úgy ahogy csak lehetett az anyagcserémet. A jojózás évente visszatért és egyre rosszabb állapotba kerültem. A genetikai sajátosságaimra, anyagcserémre és teljes egyéni jellemzőimre alapozó programomat most már több mint 8 hónapja tartom, és bár nagyon kis lépésekben, de úgy érzem, jó úton haladok. Jobb a közérzetem, és nem híztam.”

(elmesélte Gergő, 2016 decemberében)„A rendkívül összetett és maximálisan egyéni étrenddel sikerült elérnem a következőket: tartani tudom az előzőleg ugráló súlyom, most már több mint egy éve, a kezemről az ekcémás tünetek teljesen elmúltak, sokkal energikusabb és aktívabb lettem. Egyszóval nagyon jól érzem magam!”

(Ilona beszámolója, 2017 januárjában)„Először nehéznek tűnt a 360 fokos étrend, életmódprogram, főként, hogy előzőleg nagyon redukálódott a menüm és megvonó étrenden éltem. De az utánkövetési konzultációk nagyon sokat segítettek. Most már azt mondhatom, hogy körülbelül 60-70%-ban sikerült bevezetnem a reformokat, és egyértelműen tapasztalom a pozitív hatásokat: megszűnt a gyomorfájásom és a székrekedésem, a pattanások is visszahúzódtak az arcomról!”

(elmesélte Melinda, 2016 júniusában)„Ezúttal is görcsök nélkül jött - egy csoda ez a torna.”

(SMS T.D.-től, 2016 januárjában)„A kisfiammal kértük Andi segítségét, mert sajnos egyre inkább elhízott. Amikor megkaptuk az egyéni étrendi tanácsadást, akkor értettem meg, hogy csakis teljes-körűen lehet megközelíteni a problémát és egy életre szóló életmódkövetésről van szó. Ami nagyon tetszik, hogy rengeteg gyakorlati tanácsot is kaptunk arra, hogyan tudjuk úgy bevezetni a változásokat, hogy a kisfiam ne érezze frusztrálónak ezeket.”

(elmesélte Tímea, 2016 októberében)


„Édesszájú voltam mindig. Sosem szerettem, ha el akartak tiltani az édességektől. Végre kaptam egy olyan programot, és sok olyan helyettesítő receptet és ételt, melyekkel hosszútávon kiegyensúlyozottan tudok élni, anélkül, hogy meg kellene vonnom az édes ízeket.”

(M.A. visszajelzése, 2015 januárjában)„Elhittem hosszú évekig, hogy az étrend-kiegészítők minden gondomat-bajomat megoldják. De nem így volt, egyáltalán nem javult, sőt rosszabodott az állapotom. Hogyha tudatosan használtam volna, pont azt, amire szüksége van a szervezetemnek, akkor azt hiszem nem jutottam volna idáig. Most már tudom, hogy a rendszeres étrendre, életmódra kell alapoznom, a kiegészítők, mint ahogy a nevükben is benne van, csak valamit pótolnak, és nem tekinthetem ezeket az étkezésem alapjának. Jó, hogyha szakemberhez fordulunk és közösen választjuk ki a megfelelőket, mert ezekre is szükség van igen, de egyáltalán nem mindegy hogy pontosan mikor, mire és milyen formában, mennyiségben használjuk.”

(A. visszajelzése, 2016 februárjában)„Én azt szeretem a legjobban, hogy motiváló minden alkalom! És ezen kívül is, folyamatos visszajelzések, kommunikáció van! Előtte mindig könnyen feladtam. Most elég kitartóan gyakorolok, ami még nekem is érdekes és szokatlan!”

(névtelen visszajelzés, az éves feedback-kérdőív válaszaiból, 2016)„…az, hogy a sok éves, önmarcangoló ördögi köreimből végre kiléptem és megszületett a döntés már az első tornázós hónapban, hogy most jó lenne egy gyerek, igen, akarom, az nagyban az AVIVA-nak köszönhető. Engem már az első tanfolyam végén meggyőzött az, ahogyan felrázott, életkedvvel töltött el…Nekem a fő motivációm a hangulatomat nagyon befolyásoló és a körülöttem élő emberek életét havonta megkeserítő PMS és menstruációs fájdalom kiküszöbölése volt…A torna utáni három hónapban vegyesen jelentkeztek a változások, hol meglepően jók, hol az eddiginél sokkal rosszabb állapotok, aztán sajátos módon, rendeződtek a hormonok a negyedik hónapban. Valószínű, hogy az utóbbi éveim, éppen a sok magammal való viaskodás miatt voltak fájdalmasak, problémásak, ilyen értelemben is beszélhetünk sikertörténetről. Majd meglátom később, hogy milyen eredmények lesznek még, egy év múlva mondjuk, mikor újra lesz menstruációm. De ezzel nem törődök most, jelenleg ez egy optimista, édes másállapot.   ”

(elmesélte M., 2015 decemberében)„A férfimódszert tanítottad be, mert sajátos problémáim voltak. Bár sportolok, meglepődtem, hogy mennyire megdolgoz ez az egyszerűnek látszó mozgás. Teljesen más izmokat vesz igénybe, mint az edzéseken, ilyennel még nem is találkoztam, kicsit furcsa is volt a másnapi izomláz. De aztán elkezdtem gyakorolni és megszülettek a pozitív eredmények, három hónap gyakorlás után már jelentősen javult a spermaszám és a mozgékonyság is. Remélem, hogy sikerül elérni a végső célunkat is mihamarabb.”

(F.M visszajelzése, 2016 augusztusában)„Mindenki fogyni akar, de én meg hízni nem tudtam sosem, bármennyit is ettem. Az orvos is mondta már, hogy híznom kell, de sehogysem működött. Végre a programmal sikerült felszednem 3 kilót!”

(Edit visszajelzése, 2016 novemberében)


Te is elértél már szép eredményeket segítségünkkel? Jelezz vissza bátran!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok