Smart támogatók
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT

Smart támogatók


A Smart segítők a legkülönbözőbb „okos” szakterületekről érkeznek, hogy kiegészítve a szolgáltatásokat, segítséget nyújtsanak céljaid megvalósításában.

Gyakorlati tanácsokkal, útmutatásokkal, online és offline bemutatókkal, Smart eseményekkel és egyéni programokkal mentorálnak.

Okos segítőket, kiegészítő szolgáltatásokat keresel? Lépj kapcsolatba Smart támogatóinkkal! Jelezd itt pontosan, hogy kit szeretnél elérni!Palló Hunor, üzleti tanácsadó, parenting szakértőPalló Hunor vagyok és sokatokhoz hasonlóan, nekem is több téren van sokféle szerepem.

Professzionális oldalon, az évek során, több helyi és regionális funkciót töltöttem be különböző munkaterületeken, mint értékesítés, felnőttek képzése és humánerőforrás. Jelenleg is különböző cégek felkéréseinek teszek eleget, ahol tanácsadóként, trénerként és coachként járulok hozzá a problémát okozó kihívások megoldásához és a kitűzött eredmények eléréshez. Abban hiszek, hogy a hosszútávon fenntartható, jó eredmények keresztülviteléhez, megfelelő és jól működő rendszerekre, valamint kellő szinten képzett és motivált munkatársakra van szükség.

Személyes életemben férj és apa vagyok, mindkét szerep sok örömmel és kihívással jár együtt. Itt is a nyitottság, egymásra és önmagunkra figyelés, illetve a helyzethez és egymáshoz való alkalmazkodás jelenti a jó kapcsolat és a kötődés kialakulásának és megtartásának az alapját. A folyamatos érdeklődés és fejlődés minden téren fontos, ezért szántunk időt és energiát az elmúlt években arra, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott, egészséges önbecsüléssel rendelkező gyerekeket tudjunk nevelni, akik képesek felismerni és kellőképpen kezelni érzelmeiket, feladataikat es jól érezni magukat saját bőrükben és mások társaságában.

Ez a két kapcsolódó pont, a munkaköri és magánéleti egyensúly szinte létszükségletté vált napjainkban.

Ebben az értelemben, a FeelGoodSmart koncepció már akkor megtetszett, amikor először találkoztam vele. Örömömre sikerült csatlakozni a csapathoz, Andival pedig cégeknek, vállalkozásoknak szánt projektekben dolgozunk együtt. Jó érzéssel tölt el, hogy az üzleti életben és a parenting területén szerzett tudásommal és tapasztalataimmal, hozzájárulhatok a már említett, mindannyiunk számára oly fontos két életterületünk, a magánélet és munka egyensúlyának kialakításához, fenntartásához.

Ha manager vagy vállalkozó vagy és szeretnéd, hogy csapatod munkatársai:

  • Több figyelmet kapjanak és nyújtsanak az egymással való kapcsolataikban,
  • Magas kezdeményezési készséggel rendelkezzenek,
  • A megoldásokra fókuszáljanak,
  • Képesek legyenek másoktól elfogadni és mások számára megfogalmazni visszajelzéseiket,
  • Képesek legyen mások belátásait befolyásolni,
Teremtsd meg a lehetőséget, hogy résztvegyenek egy hasonló programon.

A www.hunorpallo.ro oldalon bővebben is olvashatsz tapasztalataimról, világszemléletemről.

Okos segítőket, kiegészítő szolgáltatásokat keresel? Lépj kapcsolatba Hunorral! Jelezd itt, hogy őt szeretnéd elérni!Lay Zsóka, gyógytornászLay Zsóka vagyok, 2012-ben végeztem gyógytorna szakot a Transilvania egyetem orvosi karán. Már az egyetemi éveim alatt jó eredményekkel kezeltem agykárosult, részlegesen vagy teljesen mozgásképtelen személyeket. Tapasztalatom, az idegrendszeri sérülések mellett, kiterjed az ortopédiai zúzódások, a hátgerinc különböző problémáinak és a láb anatómiai elváltozásainak kezelésére.

Az utóbbi időben fokozottan figyeltem a szülés előtti és utáni test metamorfózisára, magam is egy közel három éves kisfiú édesanyja vagyok. Mondhatom, sikeresen kitapasztaltam azokat a jótékony mozgásformákat, amelyek erre a két igen érzékeny periódusra jellemzőek és ezeket szívesen megosztom másokkal is.

A bélrendszer renyheségét megelőző vagy serkentő légzőgyakorlatokkal összekötött mozgás is része a rehabilitációs programomnak.

Andival, a FeelGoodSmart projekt megalkotójával elkezdtünk kidolgozni egy fitneszterápiás mozgásprogramot, mely hamarosan elérhetővé válik mindazok számára, akik tenni szeretnének optimális mozgásuk visszaállításáért vagy megőrzéséért és egy egészségesebb, mozgásban és jó közérzetben gazdag életvitelért.

Okos segítőket, kiegészítő szolgáltatásokat keresel? Lépj kapcsolatba Zsókával! Jelezd itt, hogy őt szeretnéd elérni!Györfi Andrea-Beáta, a Yumm megalkotójaGyörfi Andrea-Beáta a nevem, a Yumm cég igazgatója vagyok. Természetes, saját receptű kozmetikumok gyártásával foglalkozunk, melyeket szigorúan bevizsgáltattunk egy hivatalos bukaresti laboratóriumban. Harminchárom éves vagyok, három éve kezdtem el kozmetikumokat gyártani, először magamnak és családomnak, tavaly pedig kérésre másoknak is.

A változtatásom egyik fő oka az volt, hogy előrehaladott policisztás petefészek szindromával diagnosztizáltak és nagyon csekély esélyt adtak adtak arra, hogy babám születhessen. Miután teljesen körbejártam a témát és bár nem volt könnyű, de radikálisan megváltoztattam étkezési szokásaimat és addigi életmódomat, ideje volt, hogy a kozmetikumokról is elmélkedjek.

Mivel mi hölgyek, többnyire nem tudjuk elképzelni az életünket kozmetikumok nélkül és előszeretettel használjuk a legkülönbözőbb krémeket, testápolókat, ezzel én is így voltam, és anélkül, hogy az összetevőkre figyeltem volna, sokféle kozmetikumot használtam mindig. Időközben ez irányba kutakodva, megértettem, hogy a reklámok gyakran hazudnak és hogy nem minden arany, ami fénylik. A kozmetikumok nagy része sajnos tele van tartósítószerekkel, veszélyes adalákanyagokkal. Úgyhogy keresni kezdtem, hogy melyek azok az alapanyagok, melyekre kiemelten figyelni kell. Lecseréltem a samponomat, tusfürdőgélemet, a szappant, a dezodort, a fogkrémet és persze az arc- és testápolószereimet is.

A sokirányú, komoly életmódváltás eredménye pedig az lett, hogy négy hónapos várandós vagyok és boldog a bőrömben!

Kozmetikumainkról és történetünkről a www.yumm.ro honlapunkon olvashatsz. Azt kívánom, hogy érezd jól magad te is a bőrödben okosan, mindig informálódj a kozmetikumok összetevőiről és keresd a minőségieket!

Okos segítőket, kiegészítő szolgáltatásokat keresel? Lépj kapcsolatba Andival! Jelezd itt, hogy őt szeretnéd elérni!


 

Horváth Éva, mentálhigiénés segítő 


Horváth Éva a nevem. Pszichológus, pozitív pszichoterapeuta és mentálhigiénés segítő szakember vagyok. 2011-ben végeztem el a Pszichológia Egyetemet, majd 2017-ben a budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem meg a mentálhigiénés szakértői diplomámat. Jelenleg szupervíziós fázisban vagyok a pozitív ágazatban.

Mindig is kiemelten foglalkoztatott a pozitív pszichológia, a válasz arra a kérdésre, hogy mitől tudunk boldogok, optimisták és pozitívak maradni. A pozitív pszichológia pontosan ezt árulja el nekünk, hogy mi az ami eredményt hozhat ilyen értelemben. Magában foglalja a gondolkodás, a viselkedés és úgy általában az élet minden aspektusát és azt, hogy hogyan tudjuk befolyásolni jó közérzetünket, jóllétünket. Mindannyiunknak vannak bizonyos készségeink. Egyik fontos készségünk pedig az kellene hogy legyen, hogy egyensúlyban tudjuk tartani az életünket. Felgyorsult világunkban azonban gyakran ezt a készséget szakértői segítséggel kell megtanulnunk. Máskor, az élet maga tanít meg rá.

A pozitív terápiában jómagam a DAI rendszerrel (a Képességek Analitikus Leltárba-vételével) és a relaxációs technikákkal dolgozok. Nagy öröm megtapasztalnom, hogy hogyan segíthetek az utat kereső embereknek a legkülönbözőbb élethelyzetekben, hogy a terápiák során, hogyan sikerül megnyitnunk új kapukat, új lehetőségeket, egy egészségesebb és boldogabb élet felé!

Okos segítőket, kiegészítő szolgáltatásokat keresel? Lépj kapcsolatba Évával! Jelezd itt, hogy őt szeretnéd elérni!0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok