Okos hasfalerősítés
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Okos hasfalerősítés


Visszaépítenéd szétnyílt hasizmodat? A Rectus Diastasis téged is érint?

Szülés után szeretnél veszélyek nélkül, biztonságosan épülni, eredményesen zárni a hasfaladon lévő nyílást, úgy hogy közben a járulékos izomzatot is regeneráld?

Gerincsérved, köldöksérved, lágyéksérved van és nem találtad meg eddig az ezekre megfelelő hasizomgyakorlatokat? 

Fáj a hátad, a derekad?

Mozgásszegény az életed és otthon is könnyen végezhető mozgásformára vágysz?

Vagy egyszerűen csak egy izmosabb, laposabb, esztétikus, egészséges hasfalat szeretnél? Megszabadulni a felesleges hasi zsírtömegtől, csökkenteni derékbőségedet? 

Tudod ugye, hogyha megsérült az egyenes hasizmod, vagy sérved van, illetve hátfájásod, akkor nem végezhetsz bármilyen hasizomgyakorlatot? Mert a legtöbb hagyományos hasizomedzés nem veszi figyelembe ezeket az élethelyzeteket, állapotokat és több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hoz!

Az okos hasizomfejlesztés és regenerálás teljesen biztonságosan alkalmazható minden hasonló esetben!Mit kell tudni erről az okos hasizomerősítő technikáról?

A várandósság időszakában sok kismamánál megsérül az egyenes hasizom, középen eltávolodik egymástól a kötőszövet, a köldök vonalában, függőleges irányban. De a szétnyílt hasizom, latin nevén Rectus Diastasis egyre elterjedtebb jelenség és nem csupán kismamákat érint, bármilyen korban kialakulhat, úgy nőknél, mint férfiaknál, gyerekeknél is. A Rectus Distasis nem csupán egy esztétikai probléma, sok további gondot is okozhat. A hasizom elernyedtebb lesz, tartó funkciója gyengül, így jelentősen nagyobb lesz a terhelés a medencealapi izomzaton, a gátizmokon, a gerincoszlopon, és a gerinc melletti izmokon is.

Az okos hasizomfejlesztés és regenerálás teljesen biztonságosan alkalmazható minden hasonló esetben! A specifikus, személyre szabott mozdulatok kozkázatok nélkül végezhetőek a különböző megváltozott állapotokban is, hiszen az alkalmazott technikák a hasizmok és a járulékos izomzat célirányos fejlesztésére és erősítésére összpontosítanak, miáltal a gerinc teljesen tehermentessé válik és minden egyéb veszélytényező is kizárható.

Hogyan lehet elsajátítani és gyakorolni?
Egy állapotfelmérő és személyre-szabó, informatív konzultáción sajátítod el az alapokat, melyen megvizsgáljuk, hogy a hasfalad mennyire sérült és hogy egyéni kategóriabesorolásod alapján mely gyakorlatsorokat alkalmazhatod a későbbiekben. Nem csupán a mozgássorokat tanulod meg, de azt is, hogy mozgásodban mire kell kiemelten figyelned a hétköznapi tevékenységeid során. Egy praktikus, jól használható útmutatót is kapsz, mely segítségével biztonságosan mozoghatsz és támogathatod hasizmaid egészségét, regenerálódását! Ezután várunk képzett oktatóhoz hatékonyan regenerálni.

Érdekel az okos hasizomfejlesztő - és regeneráló tréning! További kérdéseim vannak! Csoportos vagy egyéni konzultációra jelentkezek!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok