Hormonegyensúly
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Hormonegyensúly


Hormontermelő mirigyeink működése testünk egészét befolyásolja. Gyakori napjainkban, hogy a rendkívül finom, svájci óraszerű hormonegyensúly felborul, és amennyiben ez az eltolódás jelentőssé válik, hatásai a szervezetben sok színtéren megmutatkozhatnak.

Mit tehetsz mirigyrendszered védelmében életmóddal?
• helyes táplálkozással, tartod vagy eléred normál testsúlyodat;
• sajátosságaidnak és céljaidnak megfelelő mozgásformát gyakorolsz kitartóan;
• megtanulod jobban kezelni, elfogadni a stresszt, és könnyebben feldolgozni a mindennapok nehézségeit;
• komplex életmódprogramban gondolkodsz, és nem esel át folyton a lónak az egyik oldaláról a másikra. Hormonegyensúly természetesen az AVIVA mozgástechnikával

Hogyha rákeresel az interneten, nagy valószínűséggel főként kisbabás sikertörténetekkel fogsz találkozni. Az AVIVA technika azonban ennél sokkal több, egy tapasztalatokon alapuló mozgásrendszer, remek életmódcsomagba ágyazva. Egy hormonháztartásra is ható táncos, ritmikus gyakorlatsor, melyet egy komplex életvitel-tanácsadás kísér. A módszer teljesen természetes, a testen belül történő belső vérbőségre alapoz, melyet jól meghatározott szabályok szerinti mozgással érünk el.

Kidolgozója, AVIVA Gabriella Steiner, megfigyelte, hogy a mozgássor által hozott alhasi vérbőség sok nő menstruációs problémáit rendezte, addig meddő nők is babavárók lett.

A módszer hatékony inkontinenciában is, illetve policisztás petefészkek, ciszták, miómák és egyéb kismedencei állapotok esetén is eredményezett már sok esetben javulást. A menopauza időszakában is természetes segítséget jelent. De férfiaknak is hasznos, náluk prosztatabántalmakra, terméketlenségre és egyéb férfiegészséggel kapcsolatos gondokra jelenthet természetes segítséget.

Vagy csupán csak egy kellemes, táncos, vidám, kímélőbb mozgásformát választanál? Szeretnél egy jobb vérellátást alhasi részen, megerősítenéd gátizomzatod és medencealapi izmaidat? Próbáld ki és gyakorold rendületlenül az AVIVA-t!

Hogyan hat?
Hatását a farizmok, az alhas, a belső hasi- és gátizmok intenzív mozgatásával éri el. A jól felépített és egyéni jellemzők függvényében alkalmazott mozgássor, oly mértékben fokozza az adott terület vérkeringését, hogy ezáltal több oxigén, hormon, vitamin és egyéb fontos tápanyag jut el a célzott szervekhez. Ez elsődlegesen a belső nemi szervek működésére hat, de közvetlenül visszakapcsolás történik a központi hormonális szabályozás szintjén is.

Hogyan lehet elsajátítani és gyakorolni?
Hogyha a Vérbőséget hozó alaptechnikákat szeretnéd megtanulni, akkor egy bevezető tanfolyamon vagy egyéni illetve páros betanításon sajátítod el az alapokat, és ismered meg, hogy individuális változóid függvényében hogyan kell végezned a mozgáselemeket. Ezután járhatsz képzett oktatóhoz gyakorolni.
Az egyéb speciális mozgásrészeket kiscsoportokban vagy egyénileg tanulod meg és otthon, vagy tréneri irányítással gyakorlóórák keretében végzed.

Milyen mozgásrészei vannak a technikának?
Egy komplex mozgásrendszer szolgálja céljaid elérését. Legkülönbözőbb életfázisaid és motivációid függvényében, a Vérbőséget hozó alaptechnikákon át, az Ovulációs mozgásrészen keresztül, megtanulhatod és végezheted a Várandósok gyakorlatait, a Szülés utáni regeneráló tornát, az Inkontinencia ellen ható gyakorlatokat vagy akár a speciálisan férfiaknak kifejlesztett Férfitornát.

Érdekel az AVIVA torna! További kérdéseim vannak! Képzésre jelentkezek!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok