Szülés utáni regeneráló torna
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Szülés utáni regeneráló torna


A várandósság és a szülés alatt bekövetkező elváltozások a szülést követő időszakban bizonyos mértékig rendeződnek, de ez nem minden esetben teljes. Ezért a gát- és medencealapi izmok visszaerősítése meghatározó.
 
Természetes szülés esetén, szakorvosi jóváhagyással, az állapot függvényében, akár már néhány nappal szülés után elkezdhető egy kíméletes regeneráló mozgás. Császármetszéskor a felépülés hosszabb, a torna elkezdésének ideje itt kitolódik, a regenerálóedzések pedig a fokozatosság elvét követik. 

A szülés utáni regeneráló torna célja a testtartás javítása, a kötőszövetek, izmok, csontrendszer erősítése, a gerincoszlop, a medence és a bordák ízületeinek, a hüvely rugalmasságának visszaszerzése, a záróizmok megerősítése. A rendszeres erősítőedzéssel számos kellemetlen tünet kialakulását elkerülhetjük. Segíthetünk az akaratlan vizeletvesztésen, székletürítésen, az aranyerességen, megakadályozhatjuk a méh-, húgyhólyag-, vagy végbél süllyedését, helyreállíthatjuk a hüvely tónusát és enyhíthetjük, megszüntethetjük a hátfájást is.

Érdekel a szülés utáni regeneráló torna! További kérdéseim vannak! Egyéni betanításra jelentkezek!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok