Férfitorna
0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

                        
KAPCSOLAT


Férfitorna


A helytelen életmód, a kevés mozgás, az egészségtelen táplálkozási szokások, a környezeti ártalmak és a stressz rombolóan hat a férfiak testére is: a szövetek elgyengülnek, az izmok leépülnek és a belső elválasztású mirigyek működésében zavarok jelentkeznek.

Ma már klinikai adatok bizonyítják, hogy a késlekedő gyerekáldás hátterében egyenlő arányban vannak jelen úgy a férfi, mint a női nemi működés területén jelentkező elváltozások. Férfiaknak is megoldást nyújthat az AVIVA torna tehát.

A Vérbőséget hozó alaptechnikák a vérkeringés serkentésével fejtik ki hatásukat. A kifejezetten csak férfiaknak szóló gyakorlatok pedig kiegészítik, vagy bizonyos esetekben helyettesítik a vérbőséget hozó alaptechnikákat. Ezek a mozgásrészek a prosztata megbetegedéséből fakadó tünetekre, potenciazavarokra javallottak, de meddőség ellen is hatásosak, mert növelhetik a spermiumok életképességét, mobilitását, és az életképes spermiumok számát is. A rendszeres gyakorlás segíthet aranyeresség és székrekedés esetén is.

Érdekel a Férfiak tornája! További kérdéseim vannak! Egyéni betanításra jelentkezek!


0040 723 205 997

info@feelgoodsmart.com

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Ok