„Credem cu tărie că ajutând o femeie să strălucească în adevarata sa frumusețe facem o întreagă lume mai bună, mai fericită.”

WOMAN BEAUTY 2022

3 zile de mese model pentru a fi tu următoarea woman beauTy 2022

REȚETARUL E-BOOK UNICAT, CREAT SPECIAL PENTRU TINE, FEMEIA ANULUI 2022!

Rețetarul se bazează pe principii inovatoare care aduc un plus valoare sănătății feminine.
Este mult mai mult decât un simplu rețetar, este un meniu model conceput pe baza unor informații atent filtrate, cunoștințe exclusiviste, bazate pe evidențe, deținute doar de un grup restrâns de specialiști în această abordare.
Denumirile creative ale meniurilor sunt o altă surpriză, menite să aducă o notă de motivare jucăușă.

Răsfoiește DEMO rețetar!

REȚETARUL UNICAT,
CREAT SPECIAL PENTRU TINE,
FEMEIA ANULUI 2022,
TE SPRIJINĂ
ÎN CLARIFICAREA DILEMELOR!

Cine sunt autorii?

luisa-florea

Luisa Florea

Nutriționist-Dietetician

Luisa Florea, nutriționist-dietetician, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, secția Nutriție și Dietetică, promoția 2014, vicepreședintele Clubului Sportiv Sano Sport, instructor de înot pentru inotcluj.com și coach motivațional are o vastă experiență de 8 ani în domeniul sănătății în care a ajutat peste 700 pacienți să adopte un stil de viață sănătos printr-o abordare holistică, integrativă.

A făcut practică în Diabet și Endocrinologie la Spitalul Georges Pompidou din Paris în 2018. Dietetică specială în diabet zaharat, hipotiroidism, tiroidită Hashimoto, endometrioză, sindromul ovarelor polichistice, insuficiență renală, cancer, obezitate necesită o atenție deosebită și o colaborare strânsă cu echipa medicală. Luisa ajută prin conceperea unor planuri de alimentație personalizate nevoilor tale pentru îmbunătățirea calității vieții și schimbării stilului de viață.

De asemenea, Luisa colaborează în prezent cu clinica Gynia din Cluj-Napoca pentru crearea unui meniul adaptat nevoilor femeilor însărcinate care urmează să nască aici și organizează cursuri pentru Școala Mamei. Concepe meniuri echilibrate pentru creșe, grădinițe, școală ciclul primar, secundar și liceu; colaborările Luisei au inclus unități de învățământ din Cluj-Napoca, Liceul Teoretic Elf pe o perioadă de 5 ani, iar în prezent creșa și grădinița Integrio Kids.

nagy-andrea

Andrea Nagy

FeelGoodSmart® Owner

Cine sunt autorii?

Andrea Nagy, cu o educație distinsă, multidisciplinară, cu titlu de master în științele nutriției, trainer personal și cu specializări vaste în diverse sisteme de mișcări speciale, corective și preventive dar și în pedagogie psihologică și în resurse umane, este o profundă cunoascătoare a corpului și a capacităților organismului feminin. Are o experiență și cunoștințe extinse în programe holistice, bazate pe evidențe, dedicate femeilor.

Ca și creatoarea programelor well-being FeelGoodSmart®, în cei 8 ani de activitate în acest domeniu, a ajutat sute de femei să-și atingă cele mai diverse scopuri, începând de la remodelarea corporală și până la pierderea și menținerea greutății corporale în mod inteligent, dar și în programe lifestyle de susținere, de îmbunătățire a fertilității. Multe alte țeluri specifice femeilor au fost atinse în cadrul programelor holistice, cum sunt: stabilizarea ciclicității inclusiv prin ameliorarea simptomelor PMS, corecția funcționalității planșeului pelvin, combaterea efectelor sedentarismului la femei și șirul poate continua. În anii pandemiei, Andrea a elaborat și a desfășurat cu ajutorul unor experți-parteneri un program de îmbunătățire a calității vieții pentru femei-manageri, femei-office.

“Cred că prin programele noastre, create special pentru doamne, acestea devin mai fericite, mai bună lumea din jurul acelei femei care a recăpătat încrederea prin înfrumusețarea profundă interioară și exterioară. Mă copleșește femeia vivace care în orice circumstanță este capabilă să se reîntoarcă la nucleul său interior și să-și resculpteze bunăstarea trupească și mentală. Această femeie știe să facă diferența și cunoaște unde să găsească cheia reînnoirii adevărate.”

CUM S-A NĂSCUT IDEEA REȚETARULUI UNICAT
WOMAN BEAUTY 2022. 3 ZILE DE MESE MODEL PENTRU
A FI TU URMĂTOAREA WOMAN BEAUTY 2022?

etelfoto minta

Am constatat că multe dintre doamne cu care discutăm dețin informații greșite despre ce înseamnă o nutriție în sprijinul sănătății feminine.

În cadrul programului Woman Beauty 2022, prin care am propus să înfrumusețăm real, atât pe interior cât și pe exterior, cât mai multe doamne prin plan de nutriție și de antrenament personalizat, am dorit să oferim un sprijin de pornire.

Am vrut să arătăm cât de important este un plan alimentar complet în sprijinul sănătății feminine și să direcționăm atenția spre un mod de viață real sănătos, care poate fi atins eficient prin programe profesionale personalizate.

Rețetarul se bazează pe principii inovatoare care aduc un plus valoare sănătății feminine.
Este mult mai mult decât un simplu rețetar, este un meniu model conceput pe baza unor informații atent filtrate, cunoștințe exclusiviste, bazate pe evidențe, deținute doar de un grup restrâns de specialiști în această abordare.
Denumirile creative ale meniurilor sunt o altă surpriză, menite să aducă o notă de motivare jucăușă.

Răsfoiește DEMO rețetar!